Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Tuesday, May 22, 2012

unplanned jln2 kt dungun..

Assalamualaikum readers....

okayy cm sume tawu...aku bru je abs intersesi kt UiTM Dungun.. ada satu hari tu.. pas test1 statistik..testnye satu jam je..start kul 8am..mlm sblm nye plan nk g pasa mlm je ptg tu sbb nk cri tdung..tup2 plan da lari...so kua2 je klas dlm 6 langkah cm tu hawa tny "nk wtpe ney klas abs awl"..aku pun trus ckp "jom g mesramall" yg len on then dba trus call abg kete sewaa...haha deal ngn abg tu kul 10 amk kteowg kt u..dba sttle ngn abg tu then trus chow g mesramall..smpi2 je trus usha cinema...tgk cte Avengers..da bli tket jln2 la pusing mall tu smntara nk msk cinema..myra pn nk usha kasut...ckup tawap satu kali tbe2 nmpk tmpt bowling..dah tu nmpk pulakk "rm10 tiga game"..hohoho ad dlm 45 min nk msk cinema...ap lg..masuk la men..hahaha sengal jgk law suma nk unplanned ney kan...abs je tgk wyg...makan laa...haa da msing2 mkn hot platee...pas round2 scnd time tu kteowg chow..nk g pasa mlm tp awl lg, pasa pn bru nk bkk..so trus kn pjlnn menghala ke Teluk Bidara..x jauh pn..area tu jgkk..da amik gmba sbg kngan kteowg pn grak g pasa...balik pasa usha hotel or chalet tok mak2 kami yg akn dtg t..haaa cm tu la cte unplanned kami...soo let me show u some of our unplanned memories :)

first round

second round


teluk bidara

unplanned kami :)

thats all..thnk you reading :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...