Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Friday, May 18, 2012

saya sayang ibu saya!!

Assalamualaikum...



yeah!!! IBU!! Akak nk ucapkan selamat hari ibu! hehehe okayy aku lmbt 3 ari nk wishh..haha sbnrnye aku da wish da pd hari kejadian so at the same time aku ad exam tok intersesi aku smlm, rabu la kan...so aku da wish la kan? aku x lambt okayy..Bru nk update blog je ney haa...Pd hari kjadian aku wish dkt dua owg wanita, first mst la my ibu, scnd kt ibu errr nk pnggil ape ye..ermmm mak En.Smart haa awk,xpe kan? ke nk sy tuka yg lain? heee laaaa En.Smart tu sape?? huuuu fiq laa..aku wish kt mak dia..hehehe msg je, nk call malu..hee :)

IBU....
tu la panggilan yg aku pnggil kpd seorg wanita yg telah melahirkan aku kt dunia ney..
yg selalu disamping aku smpi la skrg....suka,sedih,gembira sume aku rase...
salu bwk kteowg adik-beradik jln2..law kopak sgt kteowg blik kg je..hee
ibu ckp "time sihat la kite ley jln2, sal duit kite mane2 bole carii...."
bile aku nk exm je, ibu pun same cm nk exam je gaya nye..berkat doa ibu..dijampi serapah nye aku...
puhhh sane,puhhh sini...hahaha *kowg jgn pk len lak, ibu aku bce yasinn n ayt Quran jee...
alhmdlh akk exam ngn tenang..result pn luluss...
thnks buu...
akk mintak maaf law ada sala silap akk n adik2 kt ibu n ayh *da mcm ari raya aidilfitri lak en..huhu
jasa n pengorbanan ibu akk hargai sgtt2..akk bersyukur lahir sbg ank ibu n ayh...

AKAK SAYANG IBUUU !!!!!!!!!
*x lupe kt ayh jgkkk...






arghhh sedih lak aku nk tulis entry kali ney...huhhh..mata da kabur2 da ney...smpi sni jela ye kwn2...sebakk lak rase... da x ley nk teruskan da...

sayangg la ibu, mak, mama, umi, mummy or apa2 pnggilan pn..sbb dia yg lahirkan kite kat dunia ney..dia tetap ibu !!

Smpi sini je...salam :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...