Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Tuesday, May 22, 2012

unplanned jln2 kt dungun..

Assalamualaikum readers....

okayy cm sume tawu...aku bru je abs intersesi kt UiTM Dungun.. ada satu hari tu.. pas test1 statistik..testnye satu jam je..start kul 8am..mlm sblm nye plan nk g pasa mlm je ptg tu sbb nk cri tdung..tup2 plan da lari...so kua2 je klas dlm 6 langkah cm tu hawa tny "nk wtpe ney klas abs awl"..aku pun trus ckp "jom g mesramall" yg len on then dba trus call abg kete sewaa...haha deal ngn abg tu kul 10 amk kteowg kt u..dba sttle ngn abg tu then trus chow g mesramall..smpi2 je trus usha cinema...tgk cte Avengers..da bli tket jln2 la pusing mall tu smntara nk msk cinema..myra pn nk usha kasut...ckup tawap satu kali tbe2 nmpk tmpt bowling..dah tu nmpk pulakk "rm10 tiga game"..hohoho ad dlm 45 min nk msk cinema...ap lg..masuk la men..hahaha sengal jgk law suma nk unplanned ney kan...abs je tgk wyg...makan laa...haa da msing2 mkn hot platee...pas round2 scnd time tu kteowg chow..nk g pasa mlm tp awl lg, pasa pn bru nk bkk..so trus kn pjlnn menghala ke Teluk Bidara..x jauh pn..area tu jgkk..da amik gmba sbg kngan kteowg pn grak g pasa...balik pasa usha hotel or chalet tok mak2 kami yg akn dtg t..haaa cm tu la cte unplanned kami...soo let me show u some of our unplanned memories :)

first round

second round


teluk bidara

unplanned kami :)

thats all..thnk you reading :)

Friday, May 18, 2012

saya sayang ibu saya!!

Assalamualaikum...



yeah!!! IBU!! Akak nk ucapkan selamat hari ibu! hehehe okayy aku lmbt 3 ari nk wishh..haha sbnrnye aku da wish da pd hari kejadian so at the same time aku ad exam tok intersesi aku smlm, rabu la kan...so aku da wish la kan? aku x lambt okayy..Bru nk update blog je ney haa...Pd hari kjadian aku wish dkt dua owg wanita, first mst la my ibu, scnd kt ibu errr nk pnggil ape ye..ermmm mak En.Smart haa awk,xpe kan? ke nk sy tuka yg lain? heee laaaa En.Smart tu sape?? huuuu fiq laa..aku wish kt mak dia..hehehe msg je, nk call malu..hee :)

IBU....
tu la panggilan yg aku pnggil kpd seorg wanita yg telah melahirkan aku kt dunia ney..
yg selalu disamping aku smpi la skrg....suka,sedih,gembira sume aku rase...
salu bwk kteowg adik-beradik jln2..law kopak sgt kteowg blik kg je..hee
ibu ckp "time sihat la kite ley jln2, sal duit kite mane2 bole carii...."
bile aku nk exm je, ibu pun same cm nk exam je gaya nye..berkat doa ibu..dijampi serapah nye aku...
puhhh sane,puhhh sini...hahaha *kowg jgn pk len lak, ibu aku bce yasinn n ayt Quran jee...
alhmdlh akk exam ngn tenang..result pn luluss...
thnks buu...
akk mintak maaf law ada sala silap akk n adik2 kt ibu n ayh *da mcm ari raya aidilfitri lak en..huhu
jasa n pengorbanan ibu akk hargai sgtt2..akk bersyukur lahir sbg ank ibu n ayh...

AKAK SAYANG IBUUU !!!!!!!!!
*x lupe kt ayh jgkkk...






arghhh sedih lak aku nk tulis entry kali ney...huhhh..mata da kabur2 da ney...smpi sni jela ye kwn2...sebakk lak rase... da x ley nk teruskan da...

sayangg la ibu, mak, mama, umi, mummy or apa2 pnggilan pn..sbb dia yg lahirkan kite kat dunia ney..dia tetap ibu !!

Smpi sini je...salam :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...