Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Monday, April 30, 2012

that is what we call sahabat right???


soo...show ur love to all ur friends..x sala pon nk ingt kawan2 kite kn..x kesah laa kwn skola rendah, menengah ke...u ke...tepi jaln ke kn..haaa as long as kawan..ia tetap jd kawan kn..hee law jumpe tu tego2 pn x sala..tanda kite ingt dia lg..appreciate la hati seseorg  tu sbb dia masih lg seorg manusia...law ad bnci ke..nk gado2 ke...bawak2 lah berdamai..xdpt pahala pn law kowg nk gado2, tarik muke bagai..ye aku phm kdg2 kite bengang dgn owg tu x pelu la nk di panjang2kan..make it complicated sedangkan kowg ley settle cara baik kn...law owg da minta maaf tu ape la sala maafkan dia..x sume perfect rite? soo terima la kelemahan n kekurangan sbb dia tu manusia..tak lari dr kesalahan...byk lg aku nk membebel tapi aku x rajin nk taip..haha kemalasan melanda...my main point is.........i wanna wish


 i love you sahabat :)

haaa amik kauu..besa plus red light lg aku bg..hahaha aku nk say thank you veryvery much kt kawan2 aku yg ad kt sekeliling aku...suke duka,sedih sume aku ley hadapi sbb aku masih ada kawan2 aku kt sekeliling aku....aku tak kan lupe kowg as long as aku x lupe ingatan laa..heee

*da mcm hari sahabat lak en..errr salu kt skola sebut friendship day..HAHA!

1 comment:

  1. oouuhhh..ptut la simpan lg no phone ex-ex...
    rupenye "sayang kawan"..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...