Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Wednesday, February 8, 2012

hailaaa knepa la aku kne amik kau wehh!!

Assalamualaikum readers....


hahhh kenapa? kenapa? punye la berabad aku x update blog ney kn..aku sndri nk tgk pn cm segan jep..kih3..aku ad je idea nk update blog tp masa yg x izinkn jejari aku nk menari kt keyboard ney..heee :D


dah3...pokok pangkalnye ari ney aku nak nagis je rasenye tawu dokk...bengang ngn dri sndri pn ad, ngn kau pn ada, tah laa xtaw ngn sape aku bengang..mule2 aku smngt nk amikk..tp makin lame aku ambik aku bingung laa...hrmm td kt klas..aku jmpe kau...tp knape kau bg aku cm tuh skli? ya Allah.. sedey nye la hati.. ape la dose aku kn..terangkan la hati aku ya Allah, permudahkn la segalanye...honestly laa aku lg suke amikk CALCULUS announce lg skali ney, calculus! dr aku amikk kau la wahai statistik oihhh..* hah amik kau pengakuan berani mati aku nihh (hahaha oihhh bio betul kau tqa) hahaha ntah la..pd aku stkt ney tu la lg ok dr skrg...statistik x heavy tp cm confuse lak bile makin lame aku wat...bkn aku x suke subject tu tp aku da try da tanam minat nk blaja bnde tu..aku da try tgk past year nye *aihh tgk je? hahaha aku ad jgk la blaja probability, mean, variance sume tu time kt skul dulu, time form five..okay je aku bwkk..tibe nye masa ini...hai laaa...bercinta aku nk g klas tu..da laa...pape pn aku kne blaja jgk supaya pass subject tu...bye readers..








note:
kau tu spacial form tu statistik, xd kne mgene ngn mane2 manusia yg hdup or mati

1 comment:

  1. still ok klu ad mood nak blaja n still ad usehe nk p'baiki dari ad org yg dah mmng dari kecik ke beso still x ske math x kire ap jenis math pon..hehe..don't gie up k (ckp org pndi tp diri sndiri x buat..hehe)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...