Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Sunday, January 15, 2012

her name is sharifahnoorazlinsyedmohdbadli...

Assalamualikum....
hai laa...x tawu kenapa..tbe2 tringat kt kau la dikk..hehehe aku dgr ada owg tu ckp aku sombong.. HAHA! kau tipu la dikk..aku x sombong pon ngn kau...kes nye ialah aku jwb text kau cm bodo2 xd perasaan kan? dua text kau yg aku reply cm tu kan..okayy meh aku explain ye..satu je jawapan nye..dua2 kali tu kau text aku, aku tgh tido lahh! aku ulang lagi TIDUR! paham?? xd nye aku nk karang ayat jiwang2 tok kau dikk tgh2 aku ngantuk tahap gaban(wah! ayat cikgu saroya laa) tu...sbb tu aku balas pendek je..if bole la aku nk replay HNY and IMYT je tawu..heee jauh2 kite pn aku update je sal kau..fb n blog kau jela...nk tweet2 aku xd lak...nk text t kau x reply :P hahaha..kau pindah uma ye? hati2 la ey dok sane..aku okay je kt sni..xd pape rahsia pn n xd ape2 sbb pn aku nk senyap..pape pn aku sayang kau..dont worry and aku x kesah kau nk ckp aku sombong pun..sbb aku tawu kau tawu aku mcm mane :)

gudluck ye exam..

aleen :)


note:
HNY : happy new year..
IMYT: i miss you too..

thnks and credit for this post...ily
http://aleensyed.blogspot.com/2011/10/happy-birthday-to-youu-happy-birthday.html#

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...