Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Saturday, January 14, 2012

the answer was here!

Assalamualaikum.....


ya3..thank you veryvery much kat NASSHA DNIE sbb dia tag aku...and yg sedeh nye..ney first time..HAHAHA! natang ape bnde ney pn aku x tawu tapi yg aku paham aku kene jawab solan2 si dnie ney haa..baiklahh...this is my answers...hope puas hati la ye :)


Soalan untuk korang yang ditag :)
1. Korang HOT tak ? dan reason .
:: TIDAK!! my reasons is...nassha dnie is super duper hot :)
2. Apa paling penting antara KAWAN dengan CINTA ?
:: Dua2..
3. Peristiwa yang paling sedih korang pernah lalui .
:: yg paling2 sedeh..takde kott..hee happy always yaww..sorry sikit..kwang3 :P
4. Kenape korang buat blog ?
:: kenapa? header aku pn da bole jwb kott...sebab 'saya tulis apa yang saya rase'...
5. Apa pendapat korang dekat perempuan yang selalu update status FB untuk perli / maki hamun orang lain ?
:: if maki/perli ada sebab aku ase okayy je sbb ada sebab kenapa dy n maki or perli2 kn..BUT if saje nk cari pasall tu memang akan dapat lah..wtpe nk gado2..wat penat je..
6. Apa yang selalu buat korang happy ?
:: apabila owg yg aku sayang ada bile2 masa n paling penting bile aku perlukannye..thnks to my family, fiq, n kawan2   
7. Apa kereta idaman korang ?
:: if aku kaya aku idam BMW, errr kaya cikit aku nk swift..if bese aja..ikut kemampuan aku lah ;)
8. Ciri-ciri lelaki / permpuan idaman korang .
:: semestinya yg ada dekat si dia, seadanya sayang sy tu :)
9. Korang target umur berape nak kahwin .
:: alaaa x terpikir la pulakk..hrmmm after study kott...errr t aku bincang blik cane..HAHA!
10. Pandangan korang terhadap aku .
:: aku tu sape? Nassha Dnie? She's simple n nice person tetapi keras pale sungguh lah...
11. Describe me in one word .
:: if i thinks this name "NASSHA DNIE"......in my mind "kakyong!" n aku bole describe kau macam2...hee

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...