Officially mine

My photo
Just a simple girl..wink wink ;)

Sunday, January 15, 2012

her name is sharifahnoorazlinsyedmohdbadli...

Assalamualikum....
hai laa...x tawu kenapa..tbe2 tringat kt kau la dikk..hehehe aku dgr ada owg tu ckp aku sombong.. HAHA! kau tipu la dikk..aku x sombong pon ngn kau...kes nye ialah aku jwb text kau cm bodo2 xd perasaan kan? dua text kau yg aku reply cm tu kan..okayy meh aku explain ye..satu je jawapan nye..dua2 kali tu kau text aku, aku tgh tido lahh! aku ulang lagi TIDUR! paham?? xd nye aku nk karang ayat jiwang2 tok kau dikk tgh2 aku ngantuk tahap gaban(wah! ayat cikgu saroya laa) tu...sbb tu aku balas pendek je..if bole la aku nk replay HNY and IMYT je tawu..heee jauh2 kite pn aku update je sal kau..fb n blog kau jela...nk tweet2 aku xd lak...nk text t kau x reply :P hahaha..kau pindah uma ye? hati2 la ey dok sane..aku okay je kt sni..xd pape rahsia pn n xd ape2 sbb pn aku nk senyap..pape pn aku sayang kau..dont worry and aku x kesah kau nk ckp aku sombong pun..sbb aku tawu kau tawu aku mcm mane :)

gudluck ye exam..

aleen :)


note:
HNY : happy new year..
IMYT: i miss you too..

thnks and credit for this post...ily
http://aleensyed.blogspot.com/2011/10/happy-birthday-to-youu-happy-birthday.html#

Saturday, January 14, 2012

the answer was here!

Assalamualaikum.....


ya3..thank you veryvery much kat NASSHA DNIE sbb dia tag aku...and yg sedeh nye..ney first time..HAHAHA! natang ape bnde ney pn aku x tawu tapi yg aku paham aku kene jawab solan2 si dnie ney haa..baiklahh...this is my answers...hope puas hati la ye :)


Soalan untuk korang yang ditag :)
1. Korang HOT tak ? dan reason .
:: TIDAK!! my reasons is...nassha dnie is super duper hot :)
2. Apa paling penting antara KAWAN dengan CINTA ?
:: Dua2..
3. Peristiwa yang paling sedih korang pernah lalui .
:: yg paling2 sedeh..takde kott..hee happy always yaww..sorry sikit..kwang3 :P
4. Kenape korang buat blog ?
:: kenapa? header aku pn da bole jwb kott...sebab 'saya tulis apa yang saya rase'...
5. Apa pendapat korang dekat perempuan yang selalu update status FB untuk perli / maki hamun orang lain ?
:: if maki/perli ada sebab aku ase okayy je sbb ada sebab kenapa dy n maki or perli2 kn..BUT if saje nk cari pasall tu memang akan dapat lah..wtpe nk gado2..wat penat je..
6. Apa yang selalu buat korang happy ?
:: apabila owg yg aku sayang ada bile2 masa n paling penting bile aku perlukannye..thnks to my family, fiq, n kawan2   
7. Apa kereta idaman korang ?
:: if aku kaya aku idam BMW, errr kaya cikit aku nk swift..if bese aja..ikut kemampuan aku lah ;)
8. Ciri-ciri lelaki / permpuan idaman korang .
:: semestinya yg ada dekat si dia, seadanya sayang sy tu :)
9. Korang target umur berape nak kahwin .
:: alaaa x terpikir la pulakk..hrmmm after study kott...errr t aku bincang blik cane..HAHA!
10. Pandangan korang terhadap aku .
:: aku tu sape? Nassha Dnie? She's simple n nice person tetapi keras pale sungguh lah...
11. Describe me in one word .
:: if i thinks this name "NASSHA DNIE"......in my mind "kakyong!" n aku bole describe kau macam2...hee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...